Dag 4

Lördag, ingen skola! Istället var det en resa till Monaco, som ingick i STS Explorer Pass.

Vi väcks vid halv åtta och går upp för att göra oss i ordning, tar därefter bussen till Place de Gaulle i Antibes och möter upp STSarna.

Vi åker buss till Monaco och utsikten på väg dit är typ det finaste jag sett. Helt sjukt vackert. Berg, hav, träd och lyxvillor!

Monaco är också jättevackert, tyvärr var vi där veckan innan prinsen skulle gifta sig så casinot och kyrkan var stängda :( Men vi såg det utifrån i alla fall. Assnygg arkitektur! Vi strosade omkring i några timmar, såg lyxbilar, lyxbutiker, lyxmänniskor. Allt var fint.

När vi kom hem fick vi potatisgratäng till middag, och därefter går vi in till Juan Les Pins centrum för att gå på STS-disco. Kvällens tema är glamour så vi har klätt upp oss som bara den. Sjukt lyxigt disco, en asbiffig man i kostym som vakt utanför, och ni vet såntdär staket men får stå innanför och vänta på att bli insläppt. När vi väl är inne får vi en gratisdrink och vi får dela på en AS (verkligen AS)stor Mojito*. Rolig kväll minsann!

*Alkoholfri såklart :))













I vår matsal innan discot! Madame hade lite problem med kameran, tror inte att hon hade haft någon innan, haha. Men det gick ju!

fina tjejer utanför discot!

Cecilia väntar på att få gå in








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0